Avatar

Chris Nichols

  • Total activity 514
  • Last activity
  • Member since
  • Following 0 users
  • Followed by 0 users
  • Votes 0
  • Subscriptions 144

Posts

Recent activity by Chris Nichols Sort by recent activity Recent activity Votes
  • App not finding FlyBrix

    When I open the FlyBrix App, and click Scan for Devices, it doesn't find a device. It just scans forever. When I go to the Bluetooth menu on my phone, it finds FLYBRIX in the available devices. If ...

  • Frustrated

    I have been trying since Christmas and I can't get this thing to fly. I'm at my wits end. And feel like I got ripped off big time. My kid won't touch the thing anymore and I have run out of ideas o...

  • Gps module

    Is this something that is in the works i would be very interested in getting a gps module for my flybrix setup

  • Flying with Spektrum DX6i

    Hey! Is ist possible to fly with a Spektrum DX6i? Would be great! Greetings Christian

  • Lift Of :)

    Hello, We got our LEGO flybrix in July last year, due to family sickness we first got started today. We build the sturdy quad. We upgraded the firmware to latest version. We use the external contro...

  • Getting Support

    Received a flybrix as a xmas present. At least two of the motors do not work. I emailed flybrix customer support 12/27 and got an automated – we are looking at your ticket response. I emailed again...

  • Takes off sideways when it does.

    no mater what I do it takes of to the left and winds up in pieces. That's if it takes off at all. I rebuilt the thing like 20 times so far and that's between charges. Battery doesn't last long ...

  • Spinning Clockwise Uncontrollably Now-Help

    After a recent hard landing and rebuild the drone (sturdy build) began spinning very fast clockwise and is difficulty to slowly throttle up. It seems to go from slow to fast with little to no movem...

  • Spare Parts

    Hi Amir and Flybrix team. How do I order spare parts? Specifically rotors?  

  • Unable to update firmware, bluetooth issues

    Hello, when I received my kit when I first connected the power the POST failed, leaving me with 4 yellow flashing LEDs. I updated the firmware to 1.4 with the same result. I rolled back the firmwar...